You are currently viewing Πρωινό νο. 146 – Granola Pizza

Πρωινό νο. 146 – Granola Pizza

Καλημέρα!
Σήμερα ξύπνησα με όρεξη και έφτιαξα υπερπαραγωγή πρωινό όπως θα δείτε!
Granola Pizza με γιαούρτι και φρέσκα φρούτα! Είναι πολύ εύκολη, υγιεινή, βάζεις ότι φρούτα-ξηρούς καρπούς κτλ θες και είναι πολύ yummy!

Στo προφίλ μου, στο Instagram, έγινε ένας χαμούλης από ερωτήσεις για το πως φτιάχνεται οπότε σας βάζω εδώ οδηγίες! 

Οδηγίες

  1.  Ξεκινάμε με την βάση: Σε ένα μπολ βάζουμε 2 κούπες granola ( εγώ τις έσπασα και λίγο), 2-3 κουταλιές σούπας βρώμη τύπου κουάκερ μαζί με 1 κουταλιά σούπας μέλι,  1,5- 2 κουταλιές σούπας φυστικοβούτυρο και κανέλα (ανάλογα πόσο θέλετε) . Εννοείται πως μέσα ρίχνετε και ότι άλλο θέλετε σε ξηρούς καρπούς, κομμάτια σοκολάτας, κτλ.  Οι παραπάνω αναλογίες αντιστοιχούν στο δικό μου στρογγυλό ταψάκι που είχα και τις είδα με το “μάτι” αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να κολλήσουν όλα τα υλικά μεταξύ τους και να γίνει μια μάζα οπότε βάζετε σιγά σιγά τα υγρά υλικά. 
  2.  Στην συνέχεια βάζουμε λαδόκολλα σε ένα οποιοδήποτε στρογγυλό πιάτο, ταψάκι ή ότι άλλο έχετε, ρίχνουμε το μείγμα και αρχίζουμε να το απλώνουμε και το “ζουλάμε” ώστε να γίνει λεπτό και να κολλήσουν όλα τα υλικά μεταξύ του. Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 45 λεπτά ή μια ώρα! (εγώ δεν κρατιόμουν το έβγαλα στο μισάωρο) χαχαχα
  3. Στήσιμο: Μόλις είναι έτοιμη η βάση μας,  απλώνουμε γιούρτι και στην συνέχεια βάζουμε ότι φρούτα θέλουμε και ξηρούς καρπούς. Εγώ έβαλα 1 μπανάνα, σταφύλια, μύρτιλα, ρόδι, κανέλα και φυστικοβούτυρο! 

Τι λέτε θα το δοκιμάσετε? Είναι πανεύκολο και πολύ yummy! 

Αφήστε μια απάντηση